На Тернопільщині передбачають тріскучі морози

Небезпечні погодні умови передбачають на Тернопільщині упродовж наступної доби. За словами метеорологів, по всій території регіону можливий мокрий сніг. На дорогах утворюватиметься ожеледиця. Поступово збільшуватиметься сніговий покрив.

 

«Внаслідок впливу активного циклону в області передбачається сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця. По всій території регіону очікується північно-східний вітер    9 – 14 м/с, поривчастий, слабка хуртовина. На дорогах утворюватиметься ожеледиця. З надходженням холодного арктичного повітря вдень 27 листопада температурні показники почнуть знижуватися», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Ближче до середини тижня у західному регіоні очікуються різкі зміни погодних умов. «Серйозний температурний контраст: очікується – від -3 на Півночі до +10 на Півдні. Щоправда, вдень опади з Півночі та Заходу зсунуться, поступово припиняться. А от зі середини тижня в усіх регіонах України очікується посилення морозу», – каже метеоролог Наталка Діденко.

Складні погодні умови можуть призвести до порушення руху транспортних засобів, – попереджають метеорологи. Також погода ускладнюватиме роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Екстрене засідання Радбезу ООН щодо ситуації в Азовському морі (Наживо)

Наступна стаття

Верховна Рада розглядає питання запровадження військового стану в Україні (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.