«Євробляхери» вирішили йти в політику

Проект TERNOPILTIME

«Євробляхери» заявили про намір боротися до повної ліквідації акцизів на ввезення автомобілів на іноземних номерах. Вони також вирішили створити громадянську платформу під назвою «Сила виборців», щоб привести до влади політиків, які дослухаються до вимог.

Як наголошує керівник «Автоєвросили» в Тернопільській області Ігор Красновський, це не політична партія, а громадянська платформа, яка буде висувати кандидатів на президентських і парламентських виборах, а також фінансувати їхні виборчі кампанії.

 

«Більшості громадян України нові ставки на акцизи — непосильна ноша. Це при тому, що в Європі, куди ми рухаємося, взагалі відсутні акцизи. Натомість акцизи на більшість товарів були в СРСР, в тому числі на шоколад. Більшість громадських організацій, які боролися за зміни законодавства в інших галузях, також отримали дулю замість їхніх вимог. Відтак ми продовжуємо нашу боротьбу», – каже Ігор Красновський.

 

Власники «Євроблях» переконані, що пільговий період на півроку занадто короткий для того, щоб встигнути розмитнити вже ввезені автівки. Також активістів не влаштовують штрафи та акцизні збори. Оскільки депутати не скасували і питання віку при розрахунку податку. Відтак серед вимог протестувальників, щоб вартість розмитнення не перевищувала 40% від ціни автомобіля.

Додамо, в Україні наразі нараховують більше двох мільйонів автомобілів на іноземній реєстрації.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають 16-18 градусів морозу

Наступна стаття

Закони 8487 та 8488: аспекти реєстрації автівки на іноземній реєстрації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.