Кременчанин ввійшов в десятку найпривабливіших красенів світового балету

Кременчанина Станіслава Ольшанського назвали одним із найпривабливіших красенів світового балету за версією видання для жінок «Pink.ua». Його ім’я стоїть поряд із відомими в усьому світі  артистами, такими як Дезмонд Річардсон, Деніс Родькін, Стіве Макрей та іншими.

 

“Станіслав – прем’єр київської Національної опери України. Високий, гарний і сіроокий. Народився в Кременці, в дитинстві займався польськими народними танцями. Там на талановитого хлопчика звернули увагу і порадили віддати в балет. В 9 років Станіслав вступив в Київське хореографічне училище. Після закінчення працював в Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. З 2016 соліст Київського академічного театру опери і балети ім. Т. Шевченка .. Ольшанський постійно бере участь в зарубіжних гастролях. Наприклад танцював на гала-концерті Svetlana Zakharova & Friends разом з Денисом Родькиним.”, – йдеться у повідомленні.

Попередня стаття

У Тернополі відбудеться XIII Міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez»

Наступна стаття

На Тернопільщині за порушення техніки безпеки судитимуть керівника комунального підприємства

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.