У Теребовлі на залізничному вокзалі затримали накроманку з метадоном

У Теребовлі на залізничному вокзалі правоохоронці затримали місцеву жительку. Під час огляду у жінки виявили 4 паперових згортки з метадоном та шприц, заповнений білою рідиною.

 

За інформацією поліціантів, теребовлянка стоїть на обліку в наркодиспансері. Жінка вєе 20 років вживає наркотики ін’єкційно. Оперативники припускають, що метадон вона отримала в замісному центрі, де проходить реабілітацію. Проте сировину не прийняла на місці видачі, а везла додому, аби продати. Одна таблетка метадону коштує приблизно сто гривень.

 

Теребовлянка ж каже, що шприц та пакетики знайшла. Правоохоронці встановлюють де та з якою метою підозрювана везла сировину.

 

Працівники поліції усе порошкоподібну речовину та шприц вилучили та відправили на експертизу. Триває слідство відповідно до статті 309 частина 1 ККУ – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

5 грудня – Всесвітній день волонтерів

Наступна стаття

Через коротке електрозамикання на Кременеччині згоріла будівля

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.