На Тернопільщині після сну не прокинулась двомісячна дитина

Жахлива звістка вранці 5 грудня сколихнула жителів села Ангелівка, що на Тернопільщині. Після сну не прокинулась двомісячна дитина. 

 

Про те, що вона не чує дихання власного маляти на лінію «103» повідомила матір. На місце події негайно виїхали тернопільські медики. Втім, допомогти немовляті вони не змогли — на момент приїзду дитя було без ознак життя.

 

За словами жителів села, матір досі не може прийти до тями і перебуває у шоковому стані. Тіло ж дитини забрали в обласну дитячу лікарню для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину раптової зупинки серця. Повідомляє ukraine-live.com.

Попередня стаття

6 грудня – День Збройних Сил України

Наступна стаття

При Марійському духовному центрі в Зарваниці виготовлятимуть йогурти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.