У Заліщиках впіймали злодія, який вночі проник у кафе

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Відтиснуте металопластикове вікно у кафе в Заліщиках вранці 5 грудня виявила працівниця закладу. Жінка запідозрила, що вночі у них побував чужинець, про що негайно повідомила правоохоронців.

 

При ретельному огляді з’ясувалося, що із кафе невідома особа поцупила декілька пляшок алкоголю і продукти харчування – усього на понад тисячу гривень. Гроші у закладі на ніч не залишали.

 

Правоохоронці оперативно вийшли на слід крадія –  59-річного заліщанина. Під час санкціонованого обшуку в його помешканні виявили металевий предмет, яким він відтискав вікно у кафе.

 

До слова, у відділенні поліції повідомили, що чоловік не вперше пішов на злочин, він майже чверть життя провів в місцях позбавлення волі за скоєння майнових злочинів. За новим фактом йому інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Кременецькій спортивній школі пропонують присвоїти ім’я Андрія Пушкаря

Наступна стаття

«Мандарини, рукавиці та мир», – тернополяни про подарунки на зимові свята (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.