З економіста в агрономи: Микола Мельник змінив професію, щоб вирощувати хліб (Відео)


Прокидатися вдосвіта  та до пізньої ночі працювати у полі. А за витрачені зусилля отримувати гарний урожай та наснагу до життя – це праця агронома. Ще кілька років тому робота Миколи Иельника не була такою насиченою. 5 років чоловік працював в Агрохолдингу Мрія на посаді економіста. Та щодня одягаючи білу сорочку чоловік заздрив тим, хто поспішає в поле. Тож коли випала нагода попросився в агрономи.

 

– Я любив свою роботу. Але захотілося якихось змін, руху в житті, – розповідає старший агроном кластеру «Тернопіль» Агрохолдингу «МРІЯ» Микола Мельник.

 

Нині день агронома Миколи Мельника –   це кілометри польових доріг, сотні клопотів, розплановані вечори та ранки та  праця на випередження. Та цей життєвий темп не втомлює, а навпаки  додає енергії.

 

– Агрономія потребує постійної творчості і руху. Кожен день це нові поля, нові культури , нові виклики з якими доводиться справлятися. І це приносить велике задоволення , – продовжує агроном.   

 

Систематизувати роботу допомагають технічні новинки. Вони завжди під рукою молодого агронома. Хизується, завдяки планшету агронома бачить не лише, де зараз знаходиться техніка і  які операції виконує, а й те які добрива внесені і наскільки якісна обробка поля.

 

Посада агронома зобов’язує постійно вчитися, каже Микола Мельник,інакше не буде розвитку. Тож нині здобуває другу вищу освіту за спеціальністю  «Агрономія». Своїм першим агрономічним досягненням вваж є садок на власному подвір’ї.

 

– Сад ми посадили 5 років тому і другий рік він тішить нас врожаєм, – каже пан Микола.

 

Талановита людина, талановита в усьому -, кажуть колеги. Тож радіють, що два роки тому підтримали Миколу у спробі опанувати професію до якої лежала душа. Переконані найкращий результат людині дає  праця, яку любиш. А отже з такими ентузіастами, як Микола Мельник, на полях Агрохолдингу зростатиме відмінний урожай.

Попередня стаття

У Тернополі демонтують незаконно встановлені кіоски

Наступна стаття

Вулицю у Тернополі затопило, бо міняють труби (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.