У передсмертній записці пенсіонерка попросила всіх економити

На Збаражчині 82-річна пенсіонерка намагалася покінчити життя самогубством. Жінка кілька разів хотіла вкоротити собі віку: пробувала повіситися, перерізати вени. 7 грудня її тіло знайти неподалік водойми у смт. Вишнівець. Вдома пенсіонерка залишила передсмертну записку, де попросила всіх економити – заощаджувати електроенергію та газ, бо ціни на них дуже високі.

 

У поліції кажуть розглядали кілька версій смерті пенсіонерки. Проте провівши судово-медичну експертизу встановили, що смерть наступила унаслідок утоплення.

 

– В той день пенсіонерка начебто хотіла покінчити життя самогубством. Але їй це не вдалося. Вона вийшла на вулицю, спустилася до водойми. Там вочевидь послизнулася, впала і вдарилася. Смерть наступила унаслідок утоплення, – кажуть правоохоронці.

Попередня стаття

У Тернополі законність продажу ялинок перевірятимуть поліціанти

Наступна стаття

На Тернопільщині лікарі підробили документи про хворобу засудженої

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.