На Тернопільщині за корупцію покарали поліціанта

На Тернопільщині за корупцію покарали патрульного. Поліціант не повідомив про суттєві зміни в майновому стані.

 

Встановлено, що поліцейський у вересні 2018 року придбав легковий автомобіль вартістю понад 200 тис грн. Відповідно до ст.52 Закону України «Про запобігання корупції» він був зобов’язаний упродовж 10 днів з моменту набуття права власності на вказаний транспортний засіб, повідомити НАЗК про суттєві зміни в майновому стані, оскільки його вартість перевищувала 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 01.01.2018. Однак, правоохоронець повідомлення про суттєві зміни в майновому стані взагалі не подав до НАЗК.

 

Постановою Тернопільського міськрайонного суду його виразно винним у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.2 ст.172-6 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу. Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі викрадене авто знайшли на металобазі

Наступна стаття

Тернопіль увійшов до фіналу конкурсу «Молодіжна столиця України»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.