«VIP Тернопіль» втрапив у скандал через жарт над трансгендером Зіанджею (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=114&v=0CZsof1zGQs
7 грудня в ефірі телеканалу “1+1” вийшов черговий випуск «Ліги сміху». Під час виступу команда “VIP Тернопіль” в одному зі своїх номерів пожартувала над співачкою-трансгендером Зіанджею, назвавши її в середньому роді.

 

Команда при цьому так невигадливо також рекламувала майбутню прем’єру нового фільму одного з організаторів і ведучого «Ліги сміху» Володимира Зеленського – «Я, ти, він, вона».

 

Стопкадр з номера VIP Тернопіль:

Інформація про невдалий жарт дійшла й до Зіанджі. У своєму повідомленні в Інстаграмі вона записала сторіз з цього приводу, у якому поскаржилася на гомофобію в Україні. Також Зіанджа зазначила, що Володимиру Зеленському має бути соромно.

Довідка: Зіанджа (справжнє ім’я, офіційно — Борис Максимович Круглов; в минулому — Борис Апрєль та Аня Ейпріл. Дата і місце народження – 12 грудня 1990, смт Чорноморське Кримська область. Зіанджа – українська співачка-трансгендер та авторка пісень, одна з учасників проектів «Фабрика зірок 2» та «Фабрика зірок. Суперфінал». У 2014 році змінив стать.

Попередня стаття

На Тернопільщині внаслідок падіння з горища загинула пенсіонерка

Наступна стаття

У Кременці вантажівку занесло та викинуло на узбіччя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.