На Тернопільщину наближаються атлантичні повітряні маси

Проект TERNOPILTIME

Погодні перепади на Тернопільщині.

20 грудня в Україні буде найхолодніше, порівняно зі іншими днями цього тижня, – попередила синоптик Наталка Діденко. Місцями передбачають понад 10 градусів морозу, а ближче до вихідних потеплішає. Через атлантичні вологі повітряні маси температурні показники дещо підвищаться, а також можливі опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

 

«Загалом у більшості областей України суттєві опади малоймовірні. Морозна погода триватиме у більшості регіонів України. Найближчої ночі -6 -12, місцями -10 -14 градусів. На дорогах утворюватиметься ожеледиця. А в кінці тижня атлантична, волога та тепла, повітряна маса наблизиться і принесе підвищення температури повітря та опади у вигляді снігу, мокрого снігу, який переходитиме впродовж суботи-неділі у дощ», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

 

На автошляхах Тернопільщини утворюватиметься ожеледиця, відтак Патрульна поліція області просить водіїв бути максимально обережними. «Тернопільщину засніжило, а на дорогах місцями ожеледиця. Тому, шановні учасники дорожнього руху: будьте обережні та дотримуйтеся ПДР! У разі надзвичайних ситуацій, на автошляхах працюють екіпажі патрульної поліції, будемо раді допомогти».

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Тернополі облаштують новий арештмайданчик

Наступна стаття

Відоме тернопільське радіо 12 годин в ефірі з нагоди ювілею (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.