“Труси, носки та мандарини”, – тернополяни про подарунки від Миколая (Відео)

 

Одне з найперших зимових свят, яке чекають і діти, і дорослі – День Святого Миколая. Малеча напередодні пише листи, згадує хороші і не дуже вчинки, все ж – вірить в диво. Це диво творить кожен з дорослих. Усі прохання дітлахів намагаються втілити тато з мамою, бабусі, дідусі, рідні… У день Святого Миколая дім наповнюється радістю, дитячим сміхом, адже ті з трепетом дістають подарунки з-під подушки чи ялинки.

 

Що ж цьогоріч приніс Святий Миколай тернополянам, дивіться в опитуванні «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

Попередня стаття

У Тернополі горів ринок “Західний”

Наступна стаття

На Чортківщині рейсовий автобус наїхав на перехожого

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.