Не через субсидії: три версії чому загинула жителька Тернопільщини

Нещодавно на Тернопільщині жителька одного із сіл вчинила самогубство. У смт Вишнівець, де проживала загибла, припустили, жінка пішла із життя через неспроможність оплатити високі комунальні тарифи. Офіційно ж причиною смерті вказано утоплення. На сьогодні у поліції розглядають три основні версії загибелі 82-річної Надії Ситник.

 

Подія трапилася 7 грудня. 82-річну пенсіонерку знайшли мертвою неподалік власного помешкання. За фактом смерті поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 КК “Умисне вбивство”. У слідства є три версії – повідомляють правоохоронці, – умисне вбивство, нещасний випадок та самогубство.

 

Щодо версії про доведення до самогубства, то у поліції зазначили, що вона вона має право на існування. Є записка, яку знайшли у хаті загиблої. Її зміст розкривати не мають права. Також встановлюватимуть хто написав записку – сама померла чи хтось інший.

 

Зараз правоохоронці опитують людей, шукають  можливих свідків. Окрім цього, на тілі пенсіонерки було виявлено тілесні ушкодження. Їх походження встановить експертиза. Загалом, з місця події вилучено багато речей, які, на думку фахівців, можуть мати зв’язок із смертю. Будуть перевірені всі деталі, які підтвердять або спростують кожну із версій, – зазначили у поліції.

Попередня стаття

Неподалік Тернополя в поїзді на пасажирку впала верхня полиця із жінкою

Наступна стаття

Тернопільський Сірий разом з дружиною та дітьми прикрасив новорічну ялинку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.