Смертельна ДТП на Кременеччині: під колеса автівок потрапили пішоходи

За минулу добу на Кременеччині трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди. Під колеса автомобілів потрапили пішоходи. Одна людина померла у лікарні.

 

Зокрема, аварія зі смертельним наслідком трапилася 23 грудня у Почаєві. Близько 9 години ранку повідомлення про аварію надійшло до правоохоронців від медиків. За попередніми даними, 58-річний житель Зборова, керуючи автомобілем «Volkswagen lt 35», наїхав на 84-річну місцеву жительку. Від отриманих травм потерпіла померла у лікарні. Водія освідчили на вміст алкоголю, авто відправили на арештмайданчик.

 

Цього ж дня ДТП трапилася й у селі Раславка. Близько другої години ночі під колеса автомобіля «ВАЗ-2109» потрапив 49-річний місцевий житель. Потерпілому надали медичну допомогу.

 

Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань злочинів згідно статті 286 Кримінального кодексу України. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі жінка поцупила косметику з магазину «Єва» (Відео)

Наступна стаття

Неподалік Тернополя в поїзді на пасажирку впала верхня полиця із жінкою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.