На Тернопільщині розшукують водія “євробляхи”, який насмерть збив пенсіонерку

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 23 грудня в селищі Мельниця-Подільська Борщівського району. Під колесами автомобіля на іноземній реєстрації загинула 86-річна пенсіонерка. Винуватець смертельної аварії втік з місця пригоди. Про потерпілу у поліцію повідомив черговий лікар районної лікарні.

 

Поліцейські встановили, що до ДТП причетний 25-річний житель селища. У той день в одному з барів молодик святкував день народження. Опісля, будучи у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо транспортного засобу.

 

Співробітники Борщівського відділення поліції звертаються до всіх, хто знає про місце знаходження 25-річного жителя селища Мельниця-Подільська чи його автівки марки Ауді-А-6 сірого кольору (на фото), повідомити до чергової частини відділення (03541) 2-12-45, 0968967739 або 102.

 

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 2 статті 286 ККУ. Поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

На Кременеччині опеньки збирають навіть взимку (Відео)

Наступна стаття

На Теребовлянщині чоловік задихнувся чадним газом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.