З Нового року у Тернополі дорожчає вода

Проект TERNOPILTIME

З Нового року тернополянам доведеться більше платити за воду. Національна комісія уже затвердила нові тарифи. Відтак з першого січня 1 куб. холодної води для мешканців  багатоквартирних будинків вартуватиме 16 грн 42 коп і для  приватного сектору –  15 грн. 84 коп.   

 

Нагадаємо, востаннє у Тернополі тарифи підвищували 14-го жовтня 2018-го року. Тоді тариф збільшився до 14. 26 для жителів приватного сектору та до 14.86 для мешканців багатоквартирних будинків.

 

«Національна комісія поступово, в декілька етапів, приводить тарифи до економічно-обґрунтованого рівня. Відповідно мешканці багатоквартирних будинків платитимуть — 16,416 грн. за 1 куб. м. (вода — 7,08 грн, стоки — 9,336 грн), мешканці приватного сектору 15,84 грн. за 1 куб.м.  (вода — 6,828 грн., стоки — 9,012 грн). У зв’язку з цим, просимо в грудні 2018 року подати показники лічильників та розрахуватись за надані послуги, згідно тарифів, які діють поки що», – повідомив начальник планово-економічного відділу комунального підприємства «Тернопільводоканал» Володимир Водовіз.

 

Як повідомили у КП «Тернопільводоканал», причиною для підвищення тарифів стало зростання вартості електроенергії.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У Новорічну ніч Тернополем курсуватимуть тролейбуси та автобуси

Наступна стаття

Міцні та якісні ворота своїми руками допоможе Вам зробити “Vorotnet”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.