Автомобіль, який перебував в розшуку, потрапив у ДТП в Тернополі

У Тернополі патрульні задокументували автопригоду, яка трапилася 27 грудня близько 15:20 на вулиці Протасевича. Не розминулися автомобілі.

 

Під час перевірки документів з’ясувалося, що свідоцтво про реєстрацію BMW – 730, яке було на литовській реєстрації – відскановане на кольоровому принтері. Окрім цього, номера кузова з’ясувалося, що іномарка в угоні і її оголосив інтерпол в розшук. Водій каже, що транспортний засіб йому пригнали друзі з-за кордону.

 

Автомобіль помістили на арештмайданчик. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 358 частина 4 ККУ – використання завідомо підробленого документа.Санкція статті карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі перехожі допомогли затримати злочинця

Наступна стаття

У центрі Тернополя встановили нову святкову фотозону

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.