Через аварійний каналізаційний люк кременчанин непокоїться за школярів

Аварійний каналізаційний люк, поруч з яким ходять діти, може  призвеси до біди, – написав у соцмережі Фейсбук Руслан Вербіцький. Чоловік зазначив, що переживає за своїх дітей, яких у нього двоє. Адже щодня вони ходять попри цю аварійну конструкцію до школи.

 

– Люди чекаєм резонансу коли буде біда…..в районі Яворинки лежить оце чудо лежалося йому добре і літом зараз підмиває дощ….. в мене двоє дітей маса дітей ходять до школи повз того люка! Той в кого це на балансі прийме якісь міри не чекайте біди!!! – написав Руслан Вербіцький. 

Попередня стаття

Священик з Тернопільщини заснував в Італії Вівтарну та Марійську дружини

Наступна стаття

У Тернополі перехожі допомогли затримати злочинця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.