Жителька Тернопільщини вийшла з автобуса і потрапила під колеса авто. Потерпіла – у комі

28-річна жителька села Дзвиняч Заліщицького району потрапила під колеса автомобіля. Аварія трапилася 27 грудня близько 17:53 години.

 

За попередньою інформацією, потерпіла йшла узбіччям проїжджої частини. Дорога не освітлювалася, а на ній не було жодних світловідбиваючих предметів. І як результат – її збив водій автомобіля MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI.

 

Проте кермувальник розповідає свою версію нещастя. Чоловік каже, що жінка вийшла з рейсового автобуса і почала переходити дорогу. Загальмувати він не встиг.

 

Попередньо водій тверезий. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Правоохоронці встановлюють остаточну причину ДТП. Триває слідство. Поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У центрі Тернополя встановили нову святкову фотозону

Наступна стаття

На “Східному” через ДТП кілометровий затор (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.