У Тернополі невідомий дав на операцію дитині 100 тисяч доларів

У Тернополі невідомий на операцію дитині дав 100 000 доларів. Чоловік побажав залишитися невідомим, –  пише “Новини Сьогодення” з посиланням на сторінку Ігоря Качмарського у Фейсбук.

 

— На медичну комісію в Тернополі звернулася жінка за довідкою. Її дитина хворіє на щось серйозне, можливо онкологію, точно не знаю. Поки оформляли папери, розповіла таке: після публікації в соцмережі інформації про збір коштів на дорогу операцію їй зателефонував мужчина з пропозицією допомогти.  Належалося прийти в обумовлене місце з медичними виписками.

 

На зустріч прийшов інший чоловік, подивився папери і вийняв 100 000 доларів готівкою. Представитися не схотів. Просив не шукати. Такі випадки не вперше в місті за рік, — повідомляє Ігор Качмарський.

Попередня стаття

Понад 40 громад Московського патріархату перейшли до ПЦУ, з них дві – на Тернопільщині

Наступна стаття

ТОП 20 колядок про Різдво, які має знати кожен (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Хай цю людину Бог береже!!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.