На Тернопільщині викрили угрупування, причетне до надання сексуальних послуг (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=133&v=eBW_XkP2JE4
Злочинне угрупування із 14 осіб затримали сьогодні правоохоронці на Тернопільщині. Підозрювані організували на території області бізнес з надання секс-послуг. Діяльність злочинців оперативники відстежували впродовж десяти місяців.

 

Започаткувала справу 29-річна уродженка Дніпра. Жінка, працюючи впродовж кількох років адміністратором на заході України, мала чимало знайомих серед дівчат легкої поведінки. Тому й вирішила змінити спосіб заробляння грошей.

 

Співпрацювати з сутенершою погодилося 9 повій з Одеси, Волині, Херсону, Києва та Дніпра. Найняла жінка двох водіїв з Тернополя та двох адміністраторів з Дніпропетровської області. Останні працювали вахтовим методом. Вони приймали замовлення по телефону чи через інтернет та скеровували до клієнтів дівчат. Уже покупці самі на місці зустрічі обирали ту, з якою бажали провести час. Година послуг дівчат вартувала 1000-1500 гривень.

 

Заробіток ділили 50 на 50. П’ятдесят відсотків йшло повіям, решта – отримували посередники. Адміністратори мали по 300 гривень за замовлення, а водії 200-300 за виїзд. Із клієнтами дівчата зустрічалися за межами власного житла – у саунах, готелях, приватних будинках. На добу вони встигали обслуговувати від п’яти до десяти чоловіків.

 

Поліцейські здійснили кілька оперативних закупок сексуальних послуг і лише після цього правоохоронці відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури прийшли до дівчат та організатора з санкціонованими обшуками.

 

Під час спецоперації у сутенерши вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, записники та банківські картки. Відповідно до своїх діянь за статтею 303 ККУ, сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, відповідатиме п’ятеро осіб – організатор, водії та адміністратори. Триває слідство.

Попередня стаття

Тернопільські школярі вже реєструються на пробне ЗНО

Наступна стаття

Журналісти МедіаТОРа дізналися кому і за що вдячні тернополяни (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.