Пального на кілька тисяч гривень викрав тернополянин з підприємства в Ігровиці

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сто шістдесят літрів дизельного палива та 200 літрів бензину – А-92 викрав невідомий із території сільськогосподарського підприємства у селі Ігровиця Тернопільського району. Про крадіжку  у поліцію повідомив директор підприємства. Він заявив, що зникло паливо, на суму 10 тисяч 672 гривні.

 

У ході оперативно-розшукових заходів стало відомо, що невідоме авто поблизу підприємства бачив один із робітників. Чоловік запам’ятав номер. За деякий час правоохоронці встановили особу крадія. Це – раніше судимий житель Тернополя. Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. У підозрюваного за плечима вісім судимостей та 23 роки у місцях позбавлення волі.

 

Територія підприємства огороджена, але в деяких місцях є неконтрольовані проїзди. Одним із них і скористався злочинець. Чоловік позичив MERCEDES Vito у товариша. Заїхав на територію і завантажив у транспорт бочку з дизелем. Ще одну ємність мав у бусі. Її наповнив бензином.

 

Піймали підозрюваного на гарячому, коли він продавав дизель водієві фури. Бензин реалізувати зловмисник не встиг.

 

Крадієві орали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство відповідно статті 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Викрадене у Тернополі авто, поліціанти зупинили у Кременці

Наступна стаття

За “примус до сексу”- штpаф до 850 гpивень або аpешт до пiвpоку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.