Тренувальну базу для бійців КОРД оглянув керівник поліції Тернопільщини (Відео)


Професійність і гідність – основні критерії поліцейських Корпусу Оперативно-Раптової Дії. КОРД в Україні був створений ще у 2015 році, на Тернопільщині він запрацював півроку тому. База повністю обладнана, є чергова частина, є клас для навчання, для взводів. У наявності бронежилети, зброя, захисне спорядження та інше обладнання.

 

Затримання особливо небезпечних озброєних злочинців і організованих кримінальних груп, проведення спецоперацій по звільненню заручників, підтримка інших підрозділів поліції, а в разі необхідності й участь в антитерористичній операції – основні завдання кордівців.

 

До КОРДу потрапили лише найкращі. Хлопці, пройшовши жорсткий відбір серед сотні кандидатів, та двомісячний курс підготовки, готові до виконання своїх обов’язків на теренах Тернопільської області. За плечима спецпризначенців і п’ятиденний курс “виживання” у лісі. Саме після цього етапу кращі з кращих отримали сертифікати. Практично кожен із пройшов зону проведення антитерористичної операції.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині російській церкві належить більше ста громад

Наступна стаття

На Театральному майдані демонтовують головну ялинку Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.