До кінця січня на Тернопільщині буде без хуртовин і сильних снігопадів

Жодних аномальних хуртовин чи зниження температури, як для цієї пори року, на Тернопільщині не прогнозують. Погода буде спокійною, падатиме невеликий сніг.

 

Найближчим часом погода на Тернопільщині обумовлюватиметься впливом атмосферних фронтів. Тому, до кінця місяця майже щодня падатиме сніг – від невеликого до помірного. Лише 27 січня тернополянам слід очікувати значний снігопад, проте він не буде надзвичайним і відповідатиме цій порі року. Вітер південно-західний, поривчастий.

 

26 та 27 січня температура повітря вночі коливатиметься від -5 до 10 градусів морозу. Вдень – від -1 до 6 градусів нижче 0.

 

28, 29 та 30 січня – температура вночі становитиме -1-6 градусів морозу, вдень температурні показники будуть близькими до 0. Місцями ожеледь.

 

Іноформацію про погоду журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” надали в Тернопільському обласному гідрометеоценрі.

Попередня стаття

“Я йду перемагати”: ВО “Батьківщина” висунув Ю.Тимошенко кандидатом на пост Президента України (Відео)

Наступна стаття

У Підволочиську невідомий ножем поранив 19-річну студентку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.