У Тернополі зафіксували кілька порушень щодо розміщення передвиборчої агітації

28 січня у поліцію надійшло три повідомлення про розміщення у Тернополі агітаційної реклами з порушенням виборчого законодавства. Зокрема, на вулицях Живова та Шептицького встановлено 5 білбордів кандидатів в Президенти без відповідних вихідних даних: немає відомостей про установу, що їх друкувала, а також відсутня інформація про тираж та відповідальних за випуск осіб.

 

Правоохоронці встановлюють осіб, відповідальних за розміщення політичної реклами, та власників білбордів. За подібні правопорушення передбачена адміністративна відповідальність за ст. 212-13 КУпАП – виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

 

Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Вклейка фото у паспорт-книжечку має бути не пізніше, ніж через місяць після дня народження

Наступна стаття

В Україні паралельно діятимуть одразу два види субсидій

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.