На Віче до Збаража приїхала Юлія Тимошенко (Наживо)


Сьогодні, 12 лютого, у межах великого передвиборного туру Юлія Тимошенко приїхала на Тернопільщину. Лідер ВО «Батьківщина» поспілкувалася з головними редакторами тернопільських ЗМІ, а також зустрілася із жителями смт. Козова.

 

Зараз Юлія Тимошенко перебуває у місті Збараж. Опісля, кандидат у президенти відвідає Музейно-меморіальний комплекс «Рідна хата» Патріарха Йосифа Сліпого та зустрінеться з громадою Монастирищини.

 

Переглянути онлайн-трансляцію Ви можете також на сторінці МедіаТОРа у Фейсбук.

 

Великий передвиборчий тур Юлія Тимошенко розпочала 5 лютого, у Дніпрі. Зустрітися з лідером ВО «Батьківщина» прийшли близько 15 тисяч людей. Новий курс передбачатиме зміни у всіх сферах життя суспільства. Лідер «Батьківщини» наголосила, що нова влада спрямує український газ на потреби населення і знизить його вартість для громадян щонайменше вдвічі.

 

Юлія Тимошенко запевняє, що будуть знижені відсотки по кредитах для започаткування нової справи та запроваджена система мікрокредитування. «Новий курс» Ю.Тимошенко передбачає запровадження іпотечного кредитування без першого внеску та під 3-4% річних, щоб кожна молода сім’я мала можливість придбати житло, збільшення допомоги при народженні дітей та запровадження медичного страхування.

 

Крим і Донбас були, є і будуть українськими і обов’язково повернуться до нашої держави, – лідер ВО «Батьківщина» Ю.Тимошенко.

 

Попередня стаття

На Теребовлянщині директор школи підробила документи на користь одного з працівників

Наступна стаття

У Тернополі інспектори з паркування за тиждень винесли 62 постанови

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.