Легалізувати “євробляхи” зі знижкою тернополяни можуть лише до 23 лютого

22 лютого 2019 року о 24.00 год. 00 хв. закінчується період дії перехідних положень ПКУ щодо оподаткування акцизним податком легкових авто із застосуванням коефіцієнта 0,5. Тобто вже 23 лютого при митному оформленні транспортних засобів власники сплачуватиму за цю послугу у повному обсязі.

 

Для громадян, котрі планують легалізувати свій автомобіль, у зоні діяльності митниці функціонує два місця, де здійснюють оформлення транспортних засобів. Тож варто звернутися у відділ митного оформлення №1 митного посту «Тернопіль – центральний», який знаходиться за адресою вул. Текстильна, 28 а, м. Тернопіль, або ж відділ митного оформлення №2 митного посту «Тернопіль – центральний» – вул. Текстильна, 38, м. Тернопіль.

 

При виникненні запитань щодо особливостей ввезення та розмитнення транспортних засобів на іноземній реєстрації телефонуйте на номер «гарячої лінії» (0352) 43-03-21, яка діє у Тернопільській митниці ДФС.

 

З метою уникнення небажаних черг під час оформлення транспортних засобів на іноземній реєстрації, пов’язаних із закінченням періодів дії перехідних положень Податкового та Митного кодексів України, у Тернопільській митниці ДФС встановлено графік роботи посадовим особам, які здійснюють митне оформлення автомобілів громадян з понеділка по п’ятницю включно з 9.00 год. до 22.00 год. та у вихідні дні.

Попередня стаття

Почуття сильніші за недугу. Над Тернополем літатиме пара, історія яких зворушує (Відео)

Наступна стаття

Після 18 років організм потребує любові, – тернополяни про перше кохання (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.