Теребовля в неділю не торгуватиме

 

У Теребовлі з 1 березня ринок в неділю не працюватиме. Таке рішення прийняла адміністрація ринку.

 

Мешканці Теребовлі до таких змін віднеслись двозначно. Одні схвалють таке рішення, інші ні, бо кажуть, тільки у вихідні є час на закупи.

 

– Дуже правильне рішення! А ще, не погано було б, щоб у релігійні свята, також не працювали ні базари, а ні другі комерційні заклади. Звичайно, якщо комусь важко з тим змиритися, то можна залишити один черговий магазин, – каже Любов Мадараш.

 

Пані Ярослава зазначає, раніше працювала продавцем, покупці були навіть в ночі і купляли необхідні речі.

– Відкривала магазин вночі і люди купляли хліб і молоко. Є люди, які можуть робити закупи тільки в неділю, бо працюють тиждень, або дітей не мають з ким залишити, тому зайвих проблем і незручностей не потрібно створювати.

 

Михайло Квасновський також проти закриття ринку в неділю.

 

-В такому випадку люди, які приїжджають в неділю до міста, щоб купити щось собі чи дітям будуть вимушені іти в супермаркети. А якщо люди мають змогу раз в тиждень поїхати на ринок і тільки у неділю як бути цим людям? Про них хто подумає?

 

Зазначимо, з 1 березня ринок у Теребовлі працюватиме з вівторка до суботи, що на три дні більше як попередньо.

 

Попередня стаття

Щоб залишитися неушкодженим, тернополянин мав заплатити 6 тисяч доларів (Відео)

Наступна стаття

У тернопільській поліклініці люди із «живої» черги накинулися на жінку, яка записалася до лікаря онлайн (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.