Тернопільських поліціантів навчали правильно та ефективно розпізнавати виборчі правопорушення (Відео)

На Тернопільщині для співробітників поліції експерти провели тренінг на тему «Ефективна поліція – забезпечення законності виборчого процесу». Поліцейських навчали правильно та ефективно ідентифікувати виборчі правопорушення та реагувати на них в рамках Закону.

 

Участь у заняттях взяли слідчі, співробітники підрозділів превентивної діяльності, керівники територіальних відділів та відділень поліції області. Вони розглядали конкретні ситуації, які можливі під час проведення передвиборчої агітації та у день голосування, відпрацьовували алгоритм дій щодо правильного реагування та фіксування порушень.

 

підготувала Людмила Маліброда

На Тернопільщині поліцейські вчилися ефективно реагувати на порушення під час виборів

На Тернопільщині поліцейські вчилися ефективно реагувати на порушення під час виборів

Опубліковано Поліція Тернопільської області Четвер, 21 лютого 2019 р.

 

Попередня стаття

У Тернополі діти-сироти отримали дві квартири

Наступна стаття

У Чорткові на будівництві загинув пенсіонер

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.