У Чорткові на будівництві загинув пенсіонер

Фото з відкритих джерел

Нещасний випадок трапився 20 лютого у Чорткові. До працівників місцевого відділу поліції зателефонував черговий лікар районної лікарні з повідомленням, що на будові загинув чоловік.

 

Правоохоронці попередньо встановили, що 60-річний житель одного із сіл району працював на місцевому будівництві. Чоловік впав з 3 поверху незавершеного будинку. Від отриманих травм потеріплий помер ще до приїзду бригади швидкої допомоги.

 

Правоохоронці з’ясовують детальні обставини інциденту. Відомості про подію внесли до єдиного реєстру розслідування злочинів згідно статті 271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки). Триває розслідування. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернопільських поліціантів навчали правильно та ефективно розпізнавати виборчі правопорушення (Відео)

Наступна стаття

«На картинці одне, а на тобі інше», – тернополяни про покупки в інтернеті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.