У Тернополі мама розшукує сина, який пропав безвісти

У Тернополі правоохоронці розшукують 25-річного Олега Андрійовича Музику. Про зникнення юнака у поліцію повідомила мама. Жінка розповіла, що хлопець вийшов з дому і досі не повернувся. Місце перебування його невідоме. 

 

Прикмети зниклого: ріст 160 см, худорлявої тілобудови. У день зникнення тернополянин був одягнутий в вельветову куртку, чорну шапку, світлі джинси та темно-коричневі туфлі.

 

Усіх, хто бачив зниклого або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Бучачі (03544) 2-10-45, 2-12-45 або на лінію «102».

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Сході від кулі снайпера загинув житель Чортківщини, батько двох донечок

Наступна стаття

Маленька кременчанка «запалила» на столичній сцені з відомою зіркою (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.