Завтра у Тернополі розмитнюватимуть «євробляхи» до опівночі

Проект TERNOPILTIME

22 лютого завершується пільговий період розмитнення «євроблях». Відтак завтра Тернопільська митниця працюватиме до 24.00. Обіцяють розмитнити автівки тих водіїв, які вже подали документи. З 23-го лютого п’ятдесятивідсоткова знижка на розмитнення автомобілів не діятиме.

З 23 лютого працюватиме загальний режим розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації. Нагадаємо, пільговий період тривав 180 діб. Як повідомив заступника міністра фінансів України Сергій Верланов, з 23 лютого по 23 травня буде діяти загальний режим розмитнення «євроблях», тобто за повною ставкою акцизного податку.

 

Упродовж цього тижня на Тернопільській митниці щодня оформляли більше двохсот автомобілів. А загалом від початку дії закону в області розмитнено близько чотирьох тисяч «євроблях», – зазначив начальник відділу організації митного контролю Тернопільської митниці Тарас Гутик. «22-го лютого Тернопільська митниця буде працювати до опівночі. Ті власники автівок, які вже подали документи на розмитнення, зможуть оформити свої транспортні засоби. З 23-го лютого розмитнення буде продовжуватися, але вже з повним акцизним податком».

 

З 23-го лютого до 24-го травня 2019-го року триватиме перехідний період розмитнення але без п’ятдесятивідсоткової знижки. Далі до власників «євроблях» застосовуватимуть штрафи. Розмір адміністративних стягнень – до 170 тисяч грн.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Його серце зупинялося двічі: заупокійне богослужіння за воїном ООС В.Богоносюком відбудеться у Чорткові

Наступна стаття

Еволюція гідності. Тернопіль в річницю розстрілу Небесної Сотні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.