Героя Василя Богоносюка поховають завтра у рідному селі на Чортківщині

Похорон Василя Богоносюка відбудеться завтра о 12:00 у селі Васильків Чортківського району. Сьогодні тіло загиблого зустріли у Чорткові в Катедральному соборі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла.

 

Нагадаємо, Василь Богоносюк загинув від кулі снайпера, яку отримав 20 лютого у районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області. Йому відразу надали невідкладну медичну допомогу та евакуйовали до центральної районної лікарні міста Курахове. Лікарі до останнього боролися за життя воїна, але поранення виявилися несумісними з життям.

 

За мужність та пильність старшого солдата Богоносюка Василя Богдановича подано до нагородження (посмертно). У 39-річного полеглого Героя залишилися дружина та двоє дітей – доньки 2002 та 2004 р. н.

 

Вчора в Чортківському районі оголосили триденну жалобу, а на знак скорботи приспустили Державний Прапор України з траурною стрічкою на адмінбудівлях, державних підприємствах, установах, організаціях на території Чортківщини.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Раніше судимий житель Тернопільщини заради алкоголю пограбував магазин (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі зупинили п’яного водія маршрутки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.