Щорічно через корупцію до держбюджету не надходить 400 мільярдів гривень, – Анатолій Гриценко (Відео)

Майдан не завершиться допоки не буде відповіді на запитання, хто вчинив злочин проти мирних демонстрантів. До влади прийшли люди, які по суті уособлюють владу Януковича, тільки з іншими обличчями, – заявив під час прес-конференції на Тернопільщині лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко. Вони продовжили мародерство та корупцію, «сіли» на старі схеми і відкрили нові, – додає політик.

 

Щорічно до бюджету не надходить близько 400 мільярдів гривень, – каже Анатолій Гриценко. Тому першочергово треба боротися з корупцією і ми відразу відчуємо зміни в країні.

Саме Антикорупційний сектор займає важливе місце у програмі команди Анатолія Гриценка. Очищення від корупції, наголошує політик, повинно розпочатися зверху.  «Якщо риба гниє з голови, то й звідти треба починати чистити», – заявив Анатолій Гриценко.

 

– Злочини проти Майдану не розслідувані, а частина доказів вже знищені. Це не припустимо, що люди, яких Майдан привів до влади, виявилися неадекватними і продовжили мародерство та корупцію.

 

Нинішня влада очолила старі схеми та відкрила нові. Спільно з Українською радою бізнесу ми порахували, що масштаби корупції близько 400 мільярдів гривень. Саме така сума щороку не надходить до бюджету. Фінансові махінації є майже у всіх галузях: митниці, податковій, держзакупівлях,  фармацевтиці, паливно-енергетичному комплексі тощо.

 

Тому відповідно до програми нашого Антикорупційного сектору  очищення від корупції почнеться з Банкової, Кабміну, Верховної Ради, Прокуратури та СБУ, – підсумовує Анатолій Гриценко. 

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

«Змінюємо черевики на кросівки», – тернополяни про підготовку до весни (Відео)

Наступна стаття

У Чорткові продавець побив атовця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.