У потязі Шепетівка-Ланівці троє чоловіків побили пасажира

Троє чоловіків у дизель-поїзді Шепетівка-Ланівці побили та пограбували одного з пасажирів. Чоловік повертався у відпустку додому, коли до нього підсіли невідомі та почали спілкуватися. За деякий час розмова продовжилася за спиртним, а завершилася бійкою та розбоєм. Двоє нових знайомих били свою жертву, а інший його тримав. Коли потерпілий втратив свідомість, зловмисники забрали усі речі чоловіка і втекли. Про розбій у поліцію повідомив черговий ланівецької автостанції.

 

 

Чоловік розповів, що до жінки на автостанції підійшов побитий незнайомець, уродженець Хмельниччини, і повідомив про пограбування у вагоні потяга. Пошуками зловмисників зайнялися правоохоронці. Оперативники почали перевіряти прибудинкові території та опрацьовувати камери відеоспостережень. На слід чоловіків вивела одна із камера. Підозрюваних помітили на зупинці в одному з сіл району. Частину речей зловмисники викинули, іншу у них вилучили.

 

За попередніми даними, серед трьох нападників – один раніше судимий за майнові злочини неповнолітній житель Миколаївської області. Інші чоловіки – уродженці Сумської та Київської областей. На прожиття чоловіки заробляють, оббираючи одиноких подорожуючих.

 

Їх затримали відповідно до статті 208 КПК України. Чоловікам інкримінують статтю 187 частина 2 ККУ – розбій. Триває слідство та перевірки на причетність даних осіб до аналогічних злочинів. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині жоден зі священиків МП не переходить з громадою до ПЦУ

Наступна стаття

Неподалік Тернополя під колеса автівки потрапив нетверезий пішохід

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.