У Тернополі розшукали водія, який на швидкості в’їхав в огорожу у центрі міста (Відео)

Тернопільські патрульні розшукали водія, який на швидкості влетів у металеву огорожу у центрі міста. Порушником виявився 29-річний місцевий житель, – повідомив у мережі Фейсбук Богдан Шевчук.

 

На чоловіка інспектори склали адміністративні протоколи за ст.124 КУпАП — Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна (санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн.) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року), а також протокол за ст. 122-4 КУпАП — Залишення місця ДТП (санкція передбачає за собою накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(255 грн.) або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

 

Нагадаємо, 24 лютого близько 13:30 години у Тернополі на регульованому перехресті вулиць Руська-Танцорова водій автомобіля SKODA OCTAVIA не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і допустив виїзд на смугу зустрічного руху. Уникаючи зіткнення з зустрічним транспортним засобом, водій спробував повернутись на свою смугу для руху, але втратив контроль над керуванням. У результаті – автомобіль “занесло” на металеве дорожнє огородження. Транспорт отримав механічні пошкодження, а водій одразу ж покинув місце ДТП.

 

підготувала Людмила Маліброда

Опубліковано Bogdan Shevchuk Середа, 27 лютого 2019 р.

Попередня стаття

Тернополяни можуть отримати дотації на вирощування молодняку великої рогатої худоби

Наступна стаття

Бойкот Євробаченню-2019. Україна не братиме участі в пісенному конкурсі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.