У Тернополі за майже 50 млн побудують новий цвинтар

Нове міське кладовище з’явиться на вулиці Бригадна, 46. Облаштовувати його почали ще у 2016 році. Тоді на будівництво виділили 46,14 млн грн. Кошти освоїли. Тому зараз з бюджету передали ще 2 млн 20 тис.

 

Рішення про виділення коштів на поповнення статутного капіталу КП «Ритуальна служба» для будови кладовища на вул. Бригадна розглянули 27 лютого на засіданні міськвиконкому.

 

– На нове кладовище на Бригадній, 46 виділено 2 мільйони 200 тисяч гривень, а також 700 тисяч гривень піде на реконструкцію «Будинку печалі» на Микулинецькій, 27. На новому кладовищі вже освоєно 16 секторів, а кожен сектор – це 600-700 поховань. Тому потрібно продовжувати облаштовувати доріжки, провести воду у нові сектори. Щодо приміщення на Микулинецькій, то було проведено комісійне обстеження і є висновок про те, що великий зал потребує термінового ремонту, – каже начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський.

 

На новому міському цвинтарі планують побудувати господарсько-побутовий корпус, приміщення для охорони та зберігання прибирального інвентарю, зупинку громадського транспорту, кабельну та повітряну лінії, трансформаторну підстанцію, зовнішні інженерні мережі.

Попередня стаття

Господар не з’явився, а будку вкрали. Продовження історії Хатіко з Великого Глибочка

Наступна стаття

Пенсіонерам додатково виплатять по 2400 гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.