Дитину, яка пропала у Смиківцях неподалік Тернополя, знайшли у річці

Дитинку, яка пропала у Смиківцях, знайшли. Чотирирічний Матвійко Тригук знаходився у річці, без свідомості. Медики намагалися його реанімувати, проте врятувати життя маленькому хлопчику не вдалося.

 

Нагадаємо, 3 березня у садовому коперативі Пролісок у Смиківцях неподалік Тернополя пропав 4-річний хлопчик. Інформацію про зникнення дитини надали правоохоронні органи. За більше ніж дві години пошуків Матвійка знайшли в місцевій річці.

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття батькам та рідним хлопчика. Немає нічого страшнішого і болючіше втрати дитини. Неможливо знайти таких слів підтримки, щоб хоч на краплю полегшити Ваш біль.  Нехай Господь благословить душу маленького Ангелочка.

 

 

Попередня стаття

Пропала дитина у селі Смиківці, що неподалік Тернополя

Наступна стаття

4 березня – Масляна

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.