Неаполітанську піцу з незабутнім смаком пропонує тернополянам нова піцерія “Romario”

“Смак, який ти запам’ятаєш”: через тиждень у Тернополі за адресою Вільхова,17 відкриється нова піцерія “Romario”. Це заклад, в якому гості зможуть не лише смачно попоїсти, а й поспілкуватися з друзями за чашечкою ароматної кави з свіженькою випічкою.

 

Піца у “Romario” на будь-який смак – від ніжної з вершковим соусом до гострої “Діавола”. Тісто виготовлятимуть за особливим рецептом. Спочатку борошно насичуватимуть киснем, далі замісять, сформують порційно та залишать “відпочивати” аж на 22 години. І тільки після цього, спеціально для Вас, виготовлять найсмачнішу неаполітанську піцу з повітряним коржем і соковитою начинкою. Довершить її смак свіжа хрустка рукола.

 

Також у піцерії Вам запропонують пасту власного виробництва. “Карбонара”, “Фрутті ді Маре”, “Болоньєзе” – кожен зможе обрати свою, улюблену. Ну і, звичайно, лазанья – страва для тих, хто любить поїсти смачно, ситно і з задоволенням!

 

Запашні круасани, булочки та багети стануть чудовим завершенням смачної трапези. Випікатимуть здобу щоранку.

 

Якщо Ви зголодніли, але у Вас немає можливості відвідати заклад, то обирайте безкоштовну доставку. По місту – мінімальна сума замовлення має становити 150 гривень, у приміські зони – 300 гривень. Кур’єр вчасно і з задоволенням доставить страви за вказаною адресою.

 

Зекономити 15 відсотків від вартості замовлення зможе кожен, хто замовить доставку піци онлайн, проте забире її з закладу самостійно. До слова, у “Romario” для відвідувачів діятимуть система знижок та акції.

 

Приємна атмосфера, належне обслуговування і страви, смак яких Ви запам’ятаєте.  Піцерія “Romario” рада вітати своїх відвідувачів.

 

Відкриття піцерії “Romario” відбудеться вже за тиждень. Проте скоштувати незабутню неаполітанську піцу Ви можете вже відзавтра, 7 березня. Для цього потрібно зателефонувати за номером телефону +38-097-307-61-69 або ж замовити доставку у мережі Інстраграм. 

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Ковзанку забрали – лід забули. Центральна площа Тернополя вкрита крижаними брилами (Відео)

Наступна стаття

Комітет Європарламенту схвалив скасування переходу на літній і зимовий час

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.