На Тернопільщині перевірять іноземних студентів-випускників

Аби запобігти нелегальній міграції, іноземних студентів-випусників перевірять міграційники та правоохоронці Тернопільщини. Деякі іноземці закінчують навчальний заклад, проте не виїжджають своєчасно з України, – зазначають поліціанти. Відтак, службовці оглянуть термін дії їхніх паспортів та посвідки, а також вклейку фото відповідно до віку. Особливу увагу правоохоронці приділять місцям можливого проживання та працевлаштування іноземців.

 

У поліції кажуть, подібні заходи проходять періодично. Лише за серпень минулого року було  виявлено 56 нелегальних мігрантів та 119 порушників законодавства про правовий статус іноземців та ОБГ. Стосовно них складені адмінпротоколи: ч.1 ст.203  КУпАП – 94; ст. 204 КУпАП – 2, ст. 205 КУпАП – 23. Також посадові особи міграційної служби області прийняли 52 рішення про примусове повернення іноземців та 10 рішень про заборону в’їзду в Україну, судами ухвалено 4 рішення про видворення. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда
Попередня стаття

Тернополянка виграла у розіграші від «МедіаТОРа» квитки на концерт Степана Гіги (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині у ставі вимерла риба (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.