У Тернополі на Злуки б’ють гейзери, водії миють автівки (Фото)

 

Вулицею Злуки тече холодна вода. Гейзери б’ють вздовж п’ятсот метрів. У «Тернопільводоканалі» повідомили, розпочали аварійні роботи. Через пожежний гідрант випускають воду з водопроводу.

 

– Проводимо ремонт засувки на Злуки, 41. Там вводитимуть холодну воду до будинку. Тому спершу треба спустити воду з водопроводу. Вода буде текти півгодини, поки у водопроводі її не буде, – каже диспетчер «Тернопільводоканалу» Галина Чорна.

 

Тернополяни кажуть, вода тече вже три години. Такою можливістю користаються водії. Вони миють свої автівки.

 

Тернополянка Елена Вербицька пише у коментарях, що води немає від 8 ранку. Про відключення води не попереджали.

 

– Так що завдяки цим гейзерам я не маю води? Злуки хто ще сидить з сухими кранами?

 

На сайті “Тернопільводоканал” оприлюднили інформацію, що у зв’язку з проведенням робіт на Злуки, 41, вода перекрита від вул.15 квітня,1 – Злуки,57 – до вул. Тарнавського. Роботи планують завершити до 13 години.

 

 

Попередня стаття

Тернопільські матусі можуть отримати компенсацію на няню

Наступна стаття

У тернопільському клубі “Allure” пограбували відвідувачку (Відео)

One Comment

    Avatar
  • це Кузьма свою медальку обмиває, а потім мешканцям мікрорайону виставлять рахунки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.