У Тернополі розшукують чоловіка, який пограбував магазин (Відео)


З заявою про крадіжку до працівників Тернопільського відділу поліції звернулася директор магазину «Єва», що на вулиці Генерала Тарнавського.  За словами заявниці, 8 березня, в період з 16:14 по 16:22 незнайомець викрав з торгового стелажа туалетну воду, тим самим завдав матеріальних збитків на чималу суму.

 

Камера відеоспостереження зафіксувала підозрюваного. Правоохоронці звертаються до краян: якщо ви впізнали дану особу або знаєте її місцеперебування, телефонуйте за номерами у Тернополі 27-11-70, (067)-352-33-17.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщину йдуть холодні атмосферні фронти

Наступна стаття

Затверджено перелік дворів, які відремонтують в Тернополі у 2019 році

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.