Тернопільські водії обурені через ями на дорогах міста (Відео)

Тільки мене одного нервують нарізані ями по всьому Тернополю?, – пише 18 березня на сторінці у Фейсбук Ігор Василів. Чоловік зазначає, не розуміє навіщо нарізати ями в асфальті, а потім залишати їх на тривалий час замість того, щоб відремонтувати цю ділянку дороги до кінця. Адже такі вибоїни призводять до пошкодження ходової частини автомобіля, а у негоду можуть спричинити навіть ДТП.

 

“Тільки мене одного нервують нарізані ями по всьому Тернополю? ніхто їх не асфальтує?… Кожного року товчу в «безтолковки» одне і теж. Вирізали карту в асфальті, то заасфальтуйте зразу, для чого понарізали і залишили? Вже на завтра прогнозують опади, це призведе до перезволоження поверхні, а це означатиме, що або прийдеться чекати погоди, або як завжди… Невже так важко зрозуміти?”, – написав Ігор Василів.

фото Ігор Василів

 

Пост автора викликав жваве обговорення серед тернополян. У своїх коментарях люди пишуть:

“Як то задовбало (( добре якщо ту яму можна минути а коли ні ??? Машину товчеш постійно. І підскажіть що робити куди звертатися. На фото яма, як з заправки окко виїжати що на 15 квітня, як таке можна залишити ???”, – пише Тетяна Шабанова.

Тернополяни також додають, що це не єдина проблема в місті, яка стосується транспорту та його пересування. Світлана Мрикало, зокрема, зазначила:

“І не тільки ями хвилюють тернополян… ви бачили який чорний дим виходить з кожної маршрутки, дихати в місті нема чим і всі мовчать…”

 

Зазначимо, що станом на сьогодні вирізані ями почали асфальтувати.

фото Олег Синовець

 

 

підготувала Людмила Маліброда

відео: Олег Синовець

 

Попередня стаття

Допоможіть розшукати зниклу тернополянку

Наступна стаття

На Тернопільщині аварійний міст замінять на металевий (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.