На Тернопільщину завезли перстені, які можуть зіпсувати бюлетені (Фото)

В Тернопільську область завезено партію перстенів із вмонтованою кульковою ручкою на нижній частині для зіпсуття виборчих бюлетенів. Про це у соціальній мережі повідомляє голова ОДА Степан Барна.

 

– Увага! Колеги, в Тернопільську область завезено партію перстенів із вмонтованою кульковою ручкою на нижній частині для зіпсуття виборчих бюлетенів (на фото). За кожен перстень до 18.00 год 31.03.2019 гарантується винагорода. Писати в приват, – йдеться у повідомленні.

 

У коментарях під дописом йдеться, що такі перстені можуть використовуватися під час підрахунку голосів. Саме так непомітно документ можна зіпсувати.

 

Це псування під час підрахунку. Мми в 2004 зловили за таким ділом одну тьотю, – пише Михайло Биховский

Увага! Колеги, в Тернопільську область завезено партію перстенів із вмонтованою кульковою ручкою на нижній частині для…

Опубліковано Степаном Барною Пʼятниця, 29 березня 2019 р.

Попередня стаття

Знайшли мертвим чоловіка, якого шукали три місяці

Наступна стаття

«Диспетчери грубіянять, а водії не чекають пасажирів», – тернополяни про служби таксі (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Оооооо

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.