Тернополян закликають на годину вимкнути світло задля збереження Землі

 

30 березня о 20.30 годині усі небайдужі тернополяни, організації та комерційні установи можуть долучитися до щорічної міжнародної події «Години Землі». Для цього потрібно вимкнути світло на одну годину, продемонструвавши цим стурбованість за майбутнє планети та єдність у бажанні захистити природу.

 

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компаній та Уряду у сфері енергоефективності, збереження довкілля, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Акція „Година Землі” демонструє всьому світу, що дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі.

 

«Година Землі» започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії. З кожним роком до проведення кампанії приєднується мільйони людей з усього світу, а у 2009 році приєдналася і Україна.

Попередня стаття

Цієї ночі в Україні переводять стрілки годинника на літній час

Наступна стаття

На Тернопільщині передбачають майже літнє тепло

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.