На Бережанщині затримали чоловіка, який зрубав дерев майже на 300 тисяч гривень

Незаконну рубку 86 дерев у лісових насадженнях на території Жуківської сільської ради Бережанського району поблизу с.Надрічне виявлено Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області. На місці порушення затримано місцевого жителя.

 

 

На порушника держінспектори склали протокол за ст. 65 КУпАП та вилучили бензопилу, якою він здійснював порізку дерев. Незаконною рубкою дерев він заподіяв шкоди лісу на загальну суму 298,866 тис.грн.

 

У зв’язку з тим, щочоловік тільки частково визнав свою вину, матеріали справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 246 Кримінального Кодексу України, передано до Бережанського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області для вжиття заходів реагування у порядку ст. 214 Кримінально процесуального Кодексу України. Державна екологічна інспекція у Тернопільській області.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

У Тернополі розпочали прийом заяв на виплату допомоги багатодітним сім’ям

Наступна стаття

На Тернопільщині трапилося півтисячі пожеж через підпали трави

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.