У лікарні помер свободівець Василь Габор, який постраждав в ДТП біля Кременця

Свободівець Василь Габор помер, – повідомив у мережі Фейсбук Андрій Русенко. Тернополянин 28 березня потрапив в аварію. З важкими травмами був доправлений в лікарню, перебував у комі. На жаль, врятувати життя  молодому чоловіку медикам не вдалося. У Василя залишилися дружина і двоє дітей.

 

“Жахлива звістка прийшла вранці. Не можу повірити… Василь Габор більше немає серед нас. Невже більше не приїде із полум’яним, запальним, але розумним словом націоналіста? Ще один побратим загинув при виконанні свого обов’язку, долучившись до свободівської чоти у Небесній Сотні. Чомусь найпершими нас покидають найкращі. Ми ж мусим продовжувати їхню справу. Не занепадаймо духом! Не ламаймося! Гуртуймося, побратими!” – написав Андрій Русенко.

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Василя Габора. Вічна пам’ять.

Попередня стаття

У Тернополі учасники АТО отримають по 75 тисяч гривень грошової компенсації

Наступна стаття

Стадіон, так стадіон, – П.Порошенко погодився на дебати із В.Зеленським (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.