У Тернопільський став потрапили нафтопродукти

Сьогодні у Тернопільський став в районі пляжу «Циганка» відбувся скид нафтопродуктів. На місце події виїжджали працівники управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради і Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

За результатами перевірки встановили, джерелом забруднення є територія ОСББ «Білецька, 53». Дизельне паливо витікало з-під припаркованого на території двору автомобіля.

Витік нафтопродуктів, що забруднює територію ставу, не припиняється. Інспектори Державної екологічної інспекції наразі встановлюють власника автомобіля. Після з’ясування усіх деталей, він буде притягнений до відповідальності.  Окрім того, обстежено територію Тернопільського гаражного кооперативу «Темп», де також виявили незначні потоки нафтопродуктів.

За двома випадками будуть винесені приписи, а відповідальні особи – притягнені до відповідальності. Прес-служба Тернопільської міської ради.

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Обманувши десятки людей, тернополянин привласнив близько мільйона гривень

Наступна стаття

Змінити місце голосування у другому турі виборів Президента України тернополяни можуть до 15 квітня

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.