У Тернополі розпочинають ремонт системи теплопостачання

Відучора не подають тепло до осель мешканців Тернополя. Рішення про завершення опалювального періоду 8 квітня прийняв виконком міської ради. Нагадаємо, сезон теплопостачання в обласному центрі тривав з п’ятого листопада 2018-го до восьмого квітня 2019-го року.

Цього року опалювальний період у деяких містах України, а зокрема і в Тернополі, закінчився достроково. Як розповів заступник директора комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» Богдан Миськів, теплопостачання припинено не тільки у житлових будинках, а й у лікувальних закладах, школах, садочках. Відповідне рішення затвердили ще у п’ятницю, 5 квітня.

«Причиною для припинення опалювального сезону, стало підвищення температурних показників. Оскільки середньодобова температура останні три доби була більше 8 градусів тепла, то це стало причиною для прийняття такого рішення. Якщо проаналізувати опалювальний період, то можна сказати, що він минув нормально. Перерв в теплопостачанні не було. Ми розпочинаємо підготовку до наступного опалювального періоду. Будуть проведені необхідні ремонті роботи».

Як повідомили у КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», завдяки встановленим індивідуальним тепловим пунктам, деяким мешканцям вдалося суттєво зекономити на опаленні. Наразі в обласному центрі майже двісті будинків облаштовані ІТП.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Змінити місце голосування у другому турі виборів Президента України тернополяни можуть до 15 квітня

Наступна стаття

Борець греко-римського стилю з Тернополя став чемпіоном України серед кадетів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.