Тернополян запрошують на ІІІ Всеукраїнський фестиваль психологічних ігор

13-14 квітня у Тернополі відбудеться ІІІ Всеукраїнський фестиваль психологічних ігор. 25 ведучих зі всієї України проведуть 31 гру та 7 майстер-класів на різні тематики. До уваги учасників буде представлено декілька локацій, серед яких вони оберуть ту, яка цікавить саме їх. Зокрема, це – локації саморозвитку, бізнес-напрямку, розвитку взаємостосунків та інші. Під час заходу також буде працювати зона «Консультація» та зона для дітей.

Організатори заходу запрошують усіх, кому цікавий світ ігропрактики – тих, хто уже відкрив цей напрямок для себе та отримав позитивні результати, і тих, хто вперше бажає познайомитися зі світом трансформаційних ігор. Захід відбудеться у приміщенні Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу (вул. Руська, 17). Початок о 10.00 год.

Для участі у фестивалі необхідна попередня реєстрація. Отримати детальну інформацію про умови участі у фестивалі можна за номером тел.: (067) 332 45 45 та за посиланням. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

Скрипаль-віртуоз Олександр Божик представив відеокліп на авторську композицію «Don’t Stop» (Відео)

Наступна стаття

На Підволочищині згорів цех з виготовлення деревного вугілля

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.